CANELONS DE CARBASSA:
Ingredients:
- 500 gr de carbassa
- 1 ceba
- 50 gr de formatge edam ratllat
- 2 talls de pernil salat
- 12 plaques de lassanya
- 160 gr de nata
- 100 gr de parmesà
- pebre negre
- farigola
Elaboració:
En primer lloc triturarem la ceba, farem trossos amb la carbassa i picarem unes quantes fulles de farigola.
Posem una paella a foc mig i hi posem un bon raig d'oli. Afegirem la
carabassa, la ceba i la farigola i ho deixarem ofegar fins que es
desfaci la carbassa tocant-la.
Quan la carbassa ja està desfeta és decisió vostra si la voleu triturar o
preferiu notar trossos més grossos. Jo us aconsello la segona opció ja
que si es tritura excessivament quedarà massa líquid per a omplir els
canelons.
Afegirem l'edam a la carbassa.
Per altra banda bullirem la pasta.
En una paella petita fregirem el pernil salat tallat a trossets petits
que barrejarem amb la massa de carbassa. Ara la tastarem de sal ja que
hi tenim afegit el formatge i el pernil i rectificarem si és necessari.
En aquest mateix oli on hem fregit el pernil, posarem la nata, el
parmesà i el pebre negre. Ho deixarem a foc lent removent fins obtenir
una crema.
Farem els canelons omplint-los amb la massa de carbassa, els posarem en
una font per al forn i hi afegirem la crema per sobre. La gratinarem uns
5 minuts al forn fins que estigui ben dorada.
La XiRiViA horta ecològica
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada