dilluns, 25 de novembre de 2013

Recepta: Canelons de Carbassa.


CANELONS DE CARBASSA:


 

Ingredients:
  • 500 gr de carbassa
  • 1 ceba
  • 50 gr de formatge edam ratllat
  • 2 talls de pernil salat
  • 12 plaques de lassanya
  • 160 gr de nata
  • 100 gr de parmesà
  • pebre negre
  • farigola
Elaboració:

En primer lloc triturarem la ceba, farem trossos amb la carbassa i picarem unes quantes fulles de farigola.

Posem una paella a foc mig i hi posem un bon raig d'oli. Afegirem la carabassa, la ceba i la farigola i ho deixarem ofegar fins que es desfaci la carbassa tocant-la. 

Quan la carbassa ja està desfeta és decisió vostra si la voleu triturar o preferiu notar trossos més grossos. Jo us aconsello la segona opció ja que si es tritura excessivament quedarà massa líquid per a omplir els canelons.

Afegirem l'edam a la carbassa. 

Per altra banda bullirem la pasta.

En una paella petita fregirem el pernil salat tallat a trossets petits que barrejarem amb la massa de carbassa. Ara la tastarem de sal ja que hi tenim afegit el formatge i el pernil i rectificarem si és necessari.

En aquest mateix oli on hem fregit el pernil, posarem la nata, el parmesà i el pebre negre. Ho deixarem a foc lent removent fins obtenir una crema.

Farem els canelons omplint-los amb la massa de carbassa, els posarem en una font per al forn i hi afegirem la crema per sobre. La gratinarem uns 5 minuts al forn fins que estigui ben dorada.



 
 
La XiRiViA horta ecològica